• Sammenslutningen ved StorÅ www.svstoraa.dk
 • Vi er et netværk af: Foreninger, lodsejere og konsortier med fiskeret i Storåsystemet.
 • Vores fælles mål er vandpleje. Det kan som her være nye stryg og gydebanker.

DSF

 1. Peter Birch Christensen med sin største skumbille spisende havørred til datoFlere og flere fisker med skumfluer når de skal overliste en havørred i f.eks. fjorden eller åen. En af dem som nyder dette nervepirrende fiskeri er Peter Birch Christensen fra Oplev. Han har fisket med skumbille i flere år og drømmen har altid været at overliste en havørred over 70 cm i sit lokale vandløb. 

  læs mere

 2. Nogle af de mange makrel kom straks på grillenKan man ramme makrelstimen, og har man et forfang med mange ophængere, kan det blive til ganske mange fisk på kort tid.

  Det var, hvad Ask Landrup fra Frederiksværk oplevede torsdag den 17. august, da han sammen med en kammerat fiskede fra båd i Kulhusrenden, hvor Roskilde Fjord munder ud i Isefjorden.

  læs mere

 3. I Danmarks Sportsfiskerforbund ønsker vi at have glade og tilfredse medlemmer. Derfor har vi brug for din hjælp til at blive klogere på, hvad der skal til for at gøre det mere attraktivt at være medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund.

  læs mere

 4. Der blev fyldt godt op i kurvene, da der blev sat ny bådsrekord.Der var rigtig gang i makrelfiskeriet, da turbåden Juventus var på Øresund først i denne uge.

  Efter en søndag, hvor vind og strøm drillede, kom der gang i sagerne, og resultatet blev flere flotte makreller over kiloet samt en ny bådsrekord på 631 stk. fordelt på de 12 deltagere, som Juventus kan have med ud.

  læs mere

 5. Sportsfiskeren #5 lander snart i din postkasse eller hos din lokale bladpusher. Årets femte udgivelse tager dig bl.a. med på jagt efter bæk- og marmorørreder i de italienske alper. Du kan få de hotteste tips til sensommerens speed-spin efter fuldfede havørreder.

  læs mere

 6. Nulturene blev afløst af en ny personlig rekordEfter utallige nulture var der endelig held i sprøjten, da Jan Chuan Hua Pedersen fra København tog til Stevns sammen med en fiskekammerat mandag den 15. august. De ankom til spottet lige før solnedgang i en let sydøstenvind. Der var ingen tang i vandet, og det så rigtig giftigt ud.

  læs mere

 7. Martin Mortensens lange på 8,2 kg var ny bådrekord på FyrholmDa turbåden Fyrholm lørdag den 12. august var på langtur til Kattegat blev resultatet bl.a. en ny bådrekord for lange. Turen gav flere langer, og den største på 8,2 kg blev fanget af Martin Mortensen.

  Vejret var med deltagerne, og der blev fanget godt med forskellige arter ud over de fine langer.

  læs mere

 8. Som noget nyt tilbyder Danmarks Sportsfiskerforbunds instruktører gratis guidede medlemsture rundt om i Danmark. Det første arrangement foregår som en guidet kysttur på Vestsjælland med de erfarne instruktører Peter Stoltze og Lars Broberg. Turens målgruppe er denne gang fluefiskere og bombardafiskere.
   
  Som deltager får du gode råd om affiskning af de valgte pladser, valg af grej og fluer.

  læs mere

 9. Fiskeplejen inviterer på inspirationstur til de restaurerede vandløb i Himmerland, der er kendt for sine stærke ørredbestande. Kurset bliver afholdt den 7.- 8. oktober 2017. DTU Aqua og dygtige vandplejefolk viser rundt og fortæller om de gode projekter, så de kan bruges som inspiration andre steder. Fiskeplejemidlerne finansierer arrangementet, og det er derfor gratis for kursisterne.


  Større ørredbestande uden udsætninger i Himmerland  

  læs mere

 10. Henrik Svendsen har taget billedet af den første stillehavslaks i Sæby Å.For første gang er der fanget en pukkellaks i Sæby Å. Torsdag den 10. august lykkedes det en af de lokale lystfiskere at fange en pukkellaks på 53 cm.

  læs mere

Har du nyt til SvS

Har du har noget du gerne vil have med på hjemmesiden.
Noget som kan have andres interresse og har relation til SvS.
Det kan være billeder, tekster, link o.m.m. så sendt det til Webmaster