• Sammenslutningen ved StorÅ www.svstoraa.dk
 • Vi er et netværk af: Foreninger, lodsejere og konsortier med fiskeret i Storåsystemet.
 • Vores fælles mål er vandpleje. Det kan som her være nye stryg og gydebanker.

DSF

 1. Fluevesten faldt i god smag hos de nyklækkede majfluerneGels Å Sammenslutningens strækninger af åen forbindes normalt med fiskeri efter store, massive havørreder, hvoraf de første og største trækker op i Gels Å allerede sidst i maj.

  læs mere

 2. Danmarks Sportsfiskerforbund sender sammen med 14 danske og svenske kommuner, Länsstyrelsen Skåne samt en række andre NGO’er fælles erklæring til den svenske og den danske regering om at beskytte naturen i Øresund.

  Øresund rummer trods sin beskedne størrelse et mylder af arter og unik natur. Den bør beskyttes bedre, og derfor er 14 danske og svenske kommuner i Øresundsvandsamarbejdet, samt en række NGO’er gået sammen om en fælles erklæring til den danske og svenske regering.

  læs mere

 3. En time før lukketid taltes mere end 35 biler foran Sønderjysk Sportsfiskerforenings egen Put &  take vand, Dyringkær. Formanden Preben Nielsen var da også mere end glad for den store interesse for arrangementet, som trak mere end 97 registrede deltagere i løbet Fiskeriets Dag,

  læs mere

 4. Det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at den for 12 år siden gendannede Slivsø ved landsbyen Hoptrup mellem Haderslev og Aabenraa de sidste sæsoner har kastet flere store gedder af sig til både medlemmer af Sønderjysk Sportsfiskerforening og dagkortsfiskere.

  læs mere

 5. Kims største pighvar i år vejede 2,6 kgKim Christoffersen fra Roskilde har haft succes med noget, som mange drømmer om at opnå. Han har nemlig haft stort held med at fiske målrettet efter pighvar på de sjællandske kyster.


  I år har han fisket efter dem indenfor den sidste uge, og det har giver fem fisk, der alle har været over 40 cm med den største på 2,6 kg.


  læs mere

 6. Der er nu sat datoer på næste Møn Session.Kunne du tænke dig at fiske med flue på Møn, og kan du udholde tanken om at tilbringe tre dage sammen med en masse andre fiske- og fluenørder samlet omkring, fiskeri, bålhygge, god mand og øl, ja så er nu, du skal finde kalenderen frem og plotte den kommende Møn Session ind på datoerne 14-17. september 2017.


  læs mere

 7. Søndag den 21. maj kan alle med en lystfisker gemt i maven prøve fiskeriet i Dyringkær Put and Take ganske gratis på LYSTFISKERIETS DAG mellem klokken 9.00 og 13.00.

  Sønderjysk Sportsfiskerforening
  er vært ved arrangementet, der afholdes ved Dyringkær Put And Take Sø på adressen Ribe Landevej 152, 6100 Haderslev (følg skiltene).

  læs mere

 8. Gedde på 4,8 kilo fanget af Mille på Lystfiskerets Dag ved Slotssøen i 2015Også i år danner Kolding Slotsø ramme om LYSTFISKERIETS DAG den 21. maj fra kl. 10.00 til 15.00.

  læs mere

 9. Lær at fange og spise en fisk - helt gratisNu går den for alvor i fisk på kulturhuset Trekanten. For i weekenden 20. og 21 maj holder kulturhuset en Lystfiskerfestival, der tilbyder alt for dem, der vil ud med snøren. Det bliver to dage for hele familien, med en hel del forskellige aktiviteter. Det er GRATIS at deltage i Lystfiskerfestivalen og du behøver ikke at melde dig til. De to dage kommer til indeholde en masse spænde ting, se mere herunder.

  læs mere

 10. Fisker du i ét eller flere af disse fiskevande i Københavns Kommune: Damhussøen, Emdrup Sø, Utterslev Mose, Vestvolden, søen mellem Sjællandsbroen og Ved Slusen samt Amager Strandpark?

  Hvis svaret er ja, så får du nu muligheden for at give Københavns Kommune din vurdering af, om de nye regler, som har været gældende et par år, virker efter hensigten.

  Gå ind på dette link og svar på tre spørgsmål og begrund din ros eller ris – det tager kun nogle få minutter:

  læs mere

Har du nyt til SvS

Har du har noget du gerne vil have med på hjemmesiden.
Noget som kan have andres interresse og har relation til SvS.
Det kan være billeder, tekster, link o.m.m. så sendt det til Webmaster