• Sammenslutningen ved StorÅ www.svstoraa.dk
 • Vi er et netværk af: Foreninger, lodsejere og konsortier med fiskeret i Storåsystemet.
 • Vores fælles mål er vandpleje. Det kan som her være nye stryg og gydebanker.

DSF

 1. Bramming Lystfiskerforening inviterer alle foreninger under DSF og DSFs individuelle medlemmer til Danmarksmesterskab i Havfiskeri 2017 lørdag d. 16. september 2017.

  læs mere

 2. Som lystfisker skal du i dag betale for at fiske i området omkring sluserne i Hvide Sande Havn. Det er i direkte strid med de grundlæggende principper om, at enhver har ret til at dyrke lystfiskeri i det danske fiskeriterritorium. Derfor har vi henvendt os til myndighederne på havnen for at få ændret denne praksis. 

  læs mere

 3. Har du en ny idé, der forbedrer mulighederne for friluftsliv, kan du søge tilskud fra Friluftsrådets Udlodningsmidler til at realisere den. Friluftsrådet uddeler i år 30 millioner til at realisere små og store projekter, der på forskellig vis giver nye muligheder for friluftsliv eller giver større naturforståelse. 

  læs mere

 4. Marie på otte år stod for dagens fangstDet var Marie Bang på otte år, der stod for dagens overraskelse, da hun var på fisketur sammen med sin far Johannes Bang lørdag den 24. juni.

  De var taget til en af havnene på den nordsjællandske kyst for at fiske med bundtackle efter fladfisk, men det var en helt anden art, der havde smag for Maries børsteorm. Hun fangede nemlig en steelhead, som Johannes anslog til 1,5-1,8 kg.


  læs mere

 5. ”Sagnlandet” i Lejre Kommune bød i slutningen af maj måned på et par oplevelser, der lå lidt ud over det almindelige program, idet man havde valgt at sætte særligt fokus på fisk og fiskeri. Bredden af Videsø dannede rammen om “Sagnlandet går i fisk”.

  læs mere

 6. I maj måned blev det store vådgøringsprojekt syd for Holbækmotorvejen i Elverdams-ådalen blev skudt i gang og de første spadestik med de store gravemaskiner blev taget.

  Det er mere end fem år siden, Tuse Å’s Ørredsammenslutning sad med rundt om bordet, da det store projekt var i planlægningsfasen.

  læs mere

 7. Tania Lundberg Lykkegaard.Gennem hele sommeren byder Øresundsakvariet i Helsingør på aktiviteter, der alle har at gøre med livet nede under overfladen i sundet. Aktiviteterne spænder fra krabbefangst til snorkeldykning og henvender sig til både børn og voksne.

  læs mere

 8. LDer blev indsamlet over 100 kg affald ved Oceankajenørdag den 17. juni var der inviteret til affaldsindsamling på Oceankajen i Københavns nordhavn.


  Den opfordring var der 10 mænd, kvinder og børn, der tog imod, og udstyret med handsker og affaldssække gik de i gang.

  læs mere

 9. Nicolai fik to multer på samme tur, begge fanget på en grøn BundskraberNicolai Paasch Eriksen fra Lolland benyttede sin fridag fredag den 23. juni til at tage ud for at fiske multer.
Det har han tidligere gjort med stor succes, men de senere år har han oplevet, at det er blevet sværere at finde dem rundt i det sydsjællandske område.

  læs mere

 10. Lars Romby Nielsen fangede en sommertorsk på 13 kg den 20. juniDa turbåden Sandmanden var på Øresund tirsdag den 20. juni, blev der fanget pænt med fisk, men en enkelt var noget ud over det sædvanlige. Lars Romby Nielsen fangede nemlig en flot sommertorsk på 13 kg under drivfiskeri inde på 12-13 meter vand.

  - Her fredag har vi også fået pænt med torsk, men kun op til 5 kg, fortæller skipper Jens Hartmann.

  læs mere

Har du nyt til SvS

Har du har noget du gerne vil have med på hjemmesiden.
Noget som kan have andres interresse og har relation til SvS.
Det kan være billeder, tekster, link o.m.m. så sendt det til Webmaster