• Sammenslutningen ved StorÅ www.svstoraa.dk
  • Vi er et netværk af: Foreninger, lodsejere og konsortier med fiskeret i Storåsystemet.
  • Vores fælles mål er vandpleje. Det kan som her være nye stryg og gydebanker.

Ny bog om Storå præsenteres

Titel: Storå – åens historie og lystfiskernes fortællinger

Bogen om Storå er skrevet af Mogens Styhr Rasmussen og Torben Høj Nielsen og er udgivet på forfatternes nyoprettede forlag – Forlaget Storaa - som også står for salg og distribution.

Den nye bog, som er på 225 sider, koster 375,-kr. Ved forsendelse lægges forsendelses-omkostninger til prisen.

Bogen Storå er en beretning om åens tilblivelse og livet langs åen i historisk tid. Den indfører os også i naturens mangfoldighed langs dette smukke vandløb. Den fortæller om kulturelle påvirkninger, der har haft indflydelse på egnens liv og laksen. Vi hører om de stridigheder, jagten på den eftertragtede fisk har ført med sig. Bogen fortæller om de første lystfiskere og bemærkelsesværdige episoder gennem tiden. Lystfiskere kan hente inspiration i kapitlerne om fiskemetoder i Storå.

Bogen sælges hos lokale boghandlere og lystfiskerforretninger mv., men den kan også købes direkte fra forlaget ved henvendelse til forfatterne: Mogens Styhr Rasmussen på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Torben Høj Nielsen på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mandag den 16. november 2015 kl. 19.00 – 21.00 holdes en reception i Holstebro og Omegns Fiskeriforenings klublokaler på Banetoften 74, 7500 Holstebro.

Forfatterne vil præsentere bogen og fortælle om bogens tilblivelse.

Bogen vil herefter være til salg.

Alle er velkomne til receptionen.

Seneste fangster